•  Störst på brandskydd för hem
  •  Fri standardfrakt över 700 kr
  •  Hemleverans

Varukorg

3235

Stora brandskyddspaketet - vit

3 235 kr

Heltäckande paket med de tre viktigaste delarna i brandskydd för bostäder: varna, evakuera och släck. Passar den större bostaden med två våningar.


Tillgänglighet:Beställningsvara
SKU Stora brandskyddspaketet - vit
Produktbeskrivning

VARNA

Brandvarnare

Seriekopplade brandvarnare är det bästa valet för de flesta hem och rekommenderas i lägenheter, villor, radhus och semesterbostäder med fler än 2 sovrum. Larmar en, larmar alla – på det sättet blir du varnad snabbt oavsett var branden startar.

Läs mer om Origo™ Seriekopplade brandvarnare


EVAKUERA

Brandstege

Om det brinner i din bostad så kan en brandstege vara räddningen. Med en utrymningsstege tar du dig snabbt och enkelt ut ur byggnaden från andra våningen.

Läs mer om Housegards brandstege


SLÄCK

Brandsläckare

En 6 kg pulversläckare med minst släckeffekt 55A ska finnas i varje bostad. En brandsläckare med pulversläckmedel släcker bränder i fibrösa material som t.ex. möbler och textilier (A), eldfarliga vätskor som t.ex. olja och färg (B) samt gasbränder (C). Pulver leder inte ström och kan även användas i elektrisk utrustning upp till 1000V.

Läs mer om Pulversläckare 6 kg

Brandfilt

En brandfilt är ett bra komplement till en pulversläckare i hemmet. Brandfilten kväver små bränder snabbt och ska placeras nära vanliga källor till brand i hemmet, som t.ex. spisen och kaminen.

Läs mer om Brandfilt 120x180 cm

Liknande produkter