• Handla nu. Betala senare med Klarna.
  • Alltid Trygghetsgaranti på Housegard brandsläckare.

Varukorg

OM HOUSEGARD

Brandsäkerhet sedan 1996

Sedan 1996 har Housegard utvecklat produkter inom brandsäkerhet. Med en produktportfölj i ständig utveckling erbjuder vi brandskydd för alla hem och behov.

I vårt sortiment hittar du bland annat brandsläckare med marknadens högsta släckeffekt 55A, snygga brandfiltar, brandstegar och smarta, seriekopplade brandvarnare.

Vi brandsäkrar Sverige

Vårt uppdrag fortsätter till den dag då bränder inte längre skapar oro och förstör. Tills dess kommer vi fortsätta ta fram, utveckla och leverera produkter som gör verklig skillnad.

Miljontals brandvarnare och brandsläckare

Idag är Housegard det ledande varumärket inom brandsäkerhet i retail. Sedan starten 1991 har vi sålt mer än 2,5 miljoner brandsläckare och 4 miljoner brandvarnare.

Ansvar hela vägen

Vi följer noga våra produkter hela vägen från fabrik till butik. Som miniminivå följer vi alltid lagar, normer och kontraktskrav. Våra produkter kontrolleras också i flera skeden i produktion- och leveranskedjan och vi vidtar omedelbara åtgärder om fel rapporteras i kedjan såväl som efter utleverans.

VISION

Att göra brandsäkerhet enkelt och tillgängligt för alla människor.

Hitta butik

Idag finns Housegards produkter i tusentals butiker runt om i Sverige.

Brandservice

Som privatperson kan du själv enkelt utföra service på din brandsläckare.

FAQ

Hitta svar på de vanligaste frågorna vi får om brandskydd och om att handla på housegard.se.

En känsla av lugn

Säkerhet är inte bara ett sätt att bli varnad eller förmågan att kunna släcka en brand, det ger dig även en skön känsla av att vara förberedd. Att du har gjort allt för att göra hemmet säkrare. En känsla av lugn, på riktigt.

Har du frågor?

Vi finns här för att hjälpa dig till en tryggare vardag. Har du frågor om brandskydd, en vara du köpt eller någonting annat så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på support@housegard.se. Vill du bli återförsäljare av våra produkter så hittar du all information du behöver på www.gpbmnordic.se.