•  Alltid Trygghetsgaranti på Housegard brandsläckare
  •  Fri standardfrakt över 899 kr
  •  Hemleverans

Varukorg

Housegards Pebble-serie består av tre brandvarnare – Pebble, Pebble Mini och Pebble 10. Eftersom varnarna kommer i tre modeller med något skilda funktioner finns det garanterat en brandvarnare som passar för dina behov.


Pebble 10 har ett 10-årsbatteri som gör att du slipper batteribyten. Istället byter du ut hela varnaren efter dess 10-åriga livslängd. Säkrare för dig – bättre för miljön.


Pebble Mini är vår brandvarnare i mini-format. Fördelarna med en liten brandvarnare är att den tar upp minimalt med utrymme i taket och smälter väl in i rummets inredning. Pebble Mini inkluderar även ett 5-årsbatteri.


Housegard Pebble är enkel att testa och underhålla. Varnaren inkluderar ett batteri som håller upp till 1 år och varnaren indikerar när det är dags att byta batteri.NORDISK DESIGN AV LARS WETTRE

Den karaktäristiska Pebble-formen bryter mot det traditionella cirkulära utseendet som brandvarnare oftast har. Designen är framtagen av industridesignern Lars Wettre som inspirerats av naturens mjuka former. Tack vare det moderna och stilrena utseendet är Pebble-varnarna enkla att placera i hemmet då de smälter in i inredningen.

SLIPP BATTERIBYTEN MED 10-ÅRSBATTERI

Pebble 10 inkluderar ett förseglat litiumbatteri som har en hållbarhet på 10 år. På så vis slipper du helt att tänka på att byta batteri, istället byts hela varnaren ut efter dess 10-åriga livslängd. Övriga varnare i Pebble-familjen har en batteritid på 5 år (Pebble Mini) respektive 1 år (Pebble).

ENKEL MONTERING MED 3M-TEJP

Vår minsta brandvarnare, Pebble Mini, är extra enkel att montera då den inkluderar 3M monteringstejp. Det är även möjligt att välja att montera varnaren med skruvar.

Pebble och Pebble 10 kommer endast med traditionell skruvmontering. Dock går det bra att montera även dessa modeller med 3M-tejp genom att köpa till ett tillhörande magnetfäste (länk).JÄMFÖR SKILLNADEN PÅ DE OLIKA PEBBLE-MODELLERNA

Är du osäker på vilken av våra Pebble-varnare som passar bäst hemma hos dig? Se vår överskådliga tabell nedan för att få bättre koll på hur de skiljer sig åt.