• Handla nu. Betala senare med Klarna.
  • Alltid Trygghetsgaranti på Housegard brandsläckare.

Varukorg

Pebble-familjen är Housegards brandvarnarserie – framtagna för det nordiska hemmet.


Fyra brandvarnare med flera olika funktioner för att du ska hitta den som passar ditt hem. En unik, snygg brandvarnare designad av Lars Wettre med inspiration från naturen för att smälta in i alla hem.


"Bryter mot det traditionella"

Den karaktäristiska Pebble-formen bryter mot det traditionella cirkulära utseendet som brandvarnare oftast har. Designen är framtagen av industridesignern Lars Wettre som inspirerats av naturens mjuka former. Tack vare det moderna och stilrena utseendet är Pebble-varnarna enkla att placera i hemmet då de smälter in i inredningen.

Nyhet!

PEBBLE LINK

Larmar en, larmar alla! På så sätt blir du varnad snabbt oavsett var branden startar. Koppla samman upp till 12 st brandvarnare, trådlöst via 868 MHz. Pebble Link har ett litiumbatteri med 10 års livslängd, vilket innebär att du aldrig behöver byta batteri. Dammskyddet skyddar detektorn under byggnation och renovering.

Enkel montering.

Brandvarnarna kommer med 3M-tejp för att snabbt och enkelt kunna installera varnaren utan krångel. *Detta gäller inte Pebble, då finns ett smidigt magnetfäste att köpa till.

Jämför

Vilken brandvarnare

passar dig bäst?