• Handla nu. Betala senare med Klarna.
  • Alltid Trygghetsgaranti på Housegard brandsläckare.

Varukorg

Vi återanvänder släckare.

Att återvinna i stället för att slänga minskar avfallsmängderna. Därför har vi startat hållbarhetsprojektet ”ReUse” som innebär att vi tar hand om brandsläckare som exempelvis passerat utgångsdatum och återställer de till samma kvalité som om dem vore nya!

Vad innebär ReUse?

Vårt hållbarhetsprojekt ReUse innebär att vi samlar in tidigare använda släckare och ger dem lite extra kärlek och service så att släckare kan få ett nytt liv. Eftersom enbart originaldelar från Housegard används vid servicering garanterar man även att släckaren fortsatt klarar de högt satta europeiska och nationella kraven som finns på brandsläckare.

Hur återställs släckaren
så att den blir som ny?

Vi är experter på brandsäkerhet och vi sätter alltid säkerheten först. Därför behandlar vi varje inkommen släckare med största möjliga omtanke.
Servicen vi utför innebär bland annat byte av originaldelar och vi väljer noggrant ut inkomna släckare som – efter vår service – är redo att skydda dig och ditt hem i 10 år till. Även om vissa släckare har en och annan skavank behöver du alltså aldrig tvivla på kvalitén.

Varför välja en ReUse-släckare?

Vårt engagemang för hållbarhet är stort, vi är därför väldigt stolta över vårt ReUse-projekt. Genom att välja att köpa en ReUse-brandsläckare kan du hjälpa till att minska belastningen på jordens resurser vilket främjar en mer hållbar planet. Samtidigt finns precis samma trygghet där som med en vanlig nyproducerad släckare.

Varför utseendet kan variera

Eftersom vi tar emot alla våra äldre brandsläckar-modeller kommer våra återanvända brandsläckare att skifta i utseende – men leverera samma trygghet. Öppna förpackningen och låt dig överraskas, men det är insidan som räknas!

Minska avtrycket med återanvända brandsläckare

Genom att välja en återanvänd brandsläckare bidrar du till att minska negativ miljöpåverkan. Varje återanvänd enhet bevarar resurser och minskar avfall. Gör skillnad för vår planet genom att göra ett medvetet val idag.

Jämfört med tillverkning av nya brandsläckare,
sparas varje år:

125 ton Mässing
35 ton Gummi
20 ton Plast
850 ton Stål
1800 ton Pulver

Gör miljön en tjänst och köp en återanvänd släckare