•  Störst på brandskydd för hem
  •  Fri frakt över 799 kr
  •  Hemleverans

Varukorg

För företag och yrkesverksamma

Housegard Pro

Housegard erbjuder ett brett sortiment av brandsäkerhetsprodukter för företag och professionella miljöer. Hos oss är anpassning och hållbarhet alltid i fokus. För att garantera bästa möjliga prestanda arbetar vi enbart med produkter av högsta kvalitet och säkerhet.

Både små och stora aktörer kan känna sig trygga med oss, vi erbjuder full support och vår lokala förankring möjliggör snabb och pålitlig leverans. Samtliga produkter i vårt sortiment är testade och godkända.

Litiumjonbatteribränder och släckmedlet AVD

Släckmedlet AVD har sedan det lanserades varit en uppmärksammad och viktig del i Housegards proffssortiment. Med den unika förmågan att kunna kväva litiumjonbatterbränder och dessutom stoppa brandens spridning har AVD blivit en banbrytande nyhet i den nordiska brandskyddsbranschen.

Läs mer om AVD här

Vårt sortiment

Idag erbjuder Housegard marknadens bredaste och mest innovativa sortiment inom släckning. Vårt bassortiment inom larm kompletteras starkt med produkter från FireAngel - ett komplett och mycket avancerat larmsystem som används av majoriteten av den brittiska räddningstjänsten.

Se hela vårt sortiment på gpbmnordic.se


Vill du lära dig mer om AVD?

En litiumjonbrand är mycket svårsläckt då traditionella släckmedel är mer eller mindre verkningslösa. Släckmedlet AVD har visat sig vara det mest effektiva medlet för att släcka bränder i litiumjonbatterier. Med hjälp av en vattenbaserad samling av små flagor av vermikulit bildas ett täckande skikt som kan liknas med ett keramiskt skal som kyler ner branden. Tekniken är ett stort framsteg som minskar ett växande problem i samhället.

Fyll i kontaktformuläret nedan så mailar vi dig vår senaste broschyr kring AVD, där vi lyfter fram den senaste utvecklingen inom litiumjonbatterier. Vi beskriver även hur litiumjonbatterier brinner och hur släckningen fungerar.

Team

Vi vet hur mycket en hög servicenivå underlättar för våra kunder och vi strävar alltid efter att göra vår gemensamma affär större.

Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret ovan eller på mejladress info@gpbmnordic.se så kopplar vi ihop dig med rätt person. Du kan även kontakta någon av nedan personer direkt.

Annika Lindström

Account Manager

annika.lindstrom@gpbmnordic.se

Stephan Talcoth

Product Management Coordinator

stephan.talcoth@gpbmnordic.se

Sanna Lötjönen

Key Account Manager

sanna.lotjonen@gpbmnordic.se

Housegard är GPBM Nordics varumärke inom brandsäkerhet

GPBM är en heltäckande leverantör av varumärken inom brandsäkerhet, med Housegard som största och mest kända varumärke i spetsen. GPBM Nordic har huvudkontor och centrallager i Mölndal utanför Göteborg. Bolaget verkar också på internationell nivå med dotterbolag och kontor i Frankrike, Italien, Norge, Danmark och Finland. Distribution sker även via partners till bl.a. Baltikum och Storbritannien.

Fler varumärken i portföljen

Bli kund hos GPBM Nordic

Som företagskund handlar du från GPBM Nordic. Vi är en flexibel leverantör som alltid sätter kunden först. Vi kombinerar de områden vi är specialister inom - säkerhet och energi - för att skapa ett tryggare samhälle.