• Handla nu. Betala senare med Klarna.
  • Alltid Trygghetsgaranti på Housegard brandsläckare.

Varukorg

Branskydd för företag, flerbostadshus och organisationer

Housegard erbjuder ett brett sortiment av brandsäkerhetsprodukter som även passar för företag, bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och andra professionella miljöer. Hos oss är anpassning och hållbarhet alltid i fokus. För att garantera bästa möjliga prestanda arbetar vi enbart med produkter av högsta kvalitet och säkerhet. 


Både små och stora aktörer kan känna sig trygga med oss, vi erbjuder full support och vår lokala förankring möjliggör snabb och pålitlig leverans. Samtliga produkter i vårt sortiment är testade och godkända.


Brandskydd för bostadsrättsföreningen

Enligt lagen har den som äger en byggnad eller den som bedriver verksamhet där, det yttersta ansvaret för sitt brandskydd. Det innebär en skyldighet att i skälig omfattning hålla utrustning för släckning av brand och livräddning vid brand och att i övrigt vidta de åtgärder som behövs för att förebygga brand och för att hindra eller begränsa skador till följd av brand. Lär dig mer och köp produkter här!


Litiumjonbatteribränder och släckmedlet AVD

Släckmedlet AVD har sedan det lanserades varit en uppmärksammad och viktig del i Housegards proffssortiment. Med den unika förmågan att kunna kväva litiumjonbatterbränder och dessutom stoppa brandens spridning har AVD blivit en banbrytande nyhet i den nordiska brandskyddsbranschen.


Rätt släckare på rätt plats

Brandsläckare fylls med olika släckmedel, t.ex. pulver, vatten eller AVD, vilket gör dem anpassade för olika typer av bränder. Valet av släckmedel bestäms i stor grad av den verksamhet som utförs på platsen, eller utifrån vilka typer av bränder som kan uppstå. Vi förespråkar att man ska placera rätt släckare på rätt plats. Med det menar vi att i alla de offentliga miljöer runt om i Sverige där det idag sitter en skumsläckare som innehåller PFAS bör man omvärdera och säkerställa behovet i varje individuell miljö.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa dig? Lämna dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig.

Team

Vi vet hur mycket en hög servicenivå underlättar för våra kunder och vi strävar alltid efter att göra vår gemensamma affär större.

Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret ovan eller på mejladress info@gpbmnordic.se så kopplar vi ihop dig med rätt person. Du kan även kontakta någon av nedan personer direkt.

  

Adam Jakobsson

adam.jakobsson@gpbmnordic.se

  

Henrik Selvén

henrik.selven@gpbmnordic.se

Housegard är GPBM Nordics varumärke inom brandsäkerhet

GPBM är en heltäckande leverantör av varumärken inom brandsäkerhet, med Housegard som största och mest kända varumärke i spetsen. GPBM Nordic har huvudkontor och centrallager i Mölndal utanför Göteborg. Bolaget verkar också på internationell nivå med dotterbolag och kontor i Frankrike, Italien, Norge, Danmark och Finland. Distribution sker även via partners till bl.a. Baltikum och Storbritannien.

Fler varumärken i portföljen

Bli kund hos GPBM Nordic

Som företagskund handlar du från GPBM Nordic. Vi är en flexibel leverantör som alltid sätter kunden först. Vi kombinerar de områden vi är specialister inom - säkerhet och energi - för att skapa ett tryggare samhälle.